PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA? Grobari šokirani odlukom! Duljajev naslednik na klupi!
Igor Duljaj, Foto: Starsport

NEVEROVATNO

PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA? Grobari šokirani odlukom! Duljajev naslednik na klupi!

Da li je sposoban za tako nešto?

Objavljeno: 16:53h

Bliži se 173. večiti derbi u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", a navijače Partizana već sada hvata migrena..

Pošto je prvi trener crno-belih Igor Duljaj zaradio četvrti žuti karton protiv Čukaričkog, to automatski povlači suspenziju i nećemo ga gledati kraj aut linije na utakmici Crvene zvezde i Partizana.

Albert Nađ i Igor Duljaj
Albert Nađ i Igor Duljajfoto: Starsport©

Kako je njegov pomoćnik Albert Nađ odbio da menja Duljaja, prema informacijama "Mozzart sporta", Partizan ima i treće rešenje.

Reč je o Bojanu Zavišiću, sinu legende crno-belih Ilije Zavišića!

Bojan Zavišić
Bojan Zavišićfoto: Starsport©

Bojan Zavišić je dete Partizana. Njegov otac Ilija je legenda kluba i strelac istorijskih golova. Momak koji bi trebalo da menja Igora Duljaja, prošao je kompletnu omladinsku školu crno-belih. Međutim, nije imao veliku ulogu u seniorskom timu. Uglavnom je vreme provodio po pozajmicama. Između ostalog Zavišić je branio boje Banata, Zete, Obilića i Smedereva. Imao je i inostrani angažaman u Kazahstanu.

Partizan na startu plej-ofa zaostaje sedam bodova za liderom Crvenom zvezdom i ukoliko ne pobedi za vikend na Marakani, može slobodno da se oprosti od titule - i ove sezone, sedme u nizu!

Bonus video:

00:20

Grobari na 172. večitom derbiju

(Espreso sport/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.